Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ..



      ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ..

 Επιτελους πηρατε τη μαγαλη αποφαση! Τα ονειρα σας για αδυνατισμα θα βγουν αληθινα. Εισαστε σιγουρη, ομως, οτι πρεπει να χασετε βαρος; Ελεγξτε ποσο πρεπει να ζυγιζετε: αν βρισκεστε πολυ κοντα στο ιδανικο βαρος για το υψος και το μεγεθος του σκελετου σας, δε χρειαζεστε διαιτα. Αλλα αν πρεπει να χασετε μερικα κιλα, θα βοηθηθειτε απ' αυτον τον οδηγο για μια πετυχημενη διαιτα και θ' αποκτησετε το σωμα που παντα ονειρευοσαστε..
 
   Εφοδια αδυνατισματος...

 Ολα αυτα τα ειδη θα σας βοηθησουν να κανετε διαιτα με επιτυχια. Μερικα μπορει να σας φανουν παραξενα στην αρχη, αλλα διαβαστε παρακατω και θα τα βρειτε λογικα:
 * διαγραμμα προοδου
 * θερμιδομετρητης
 * ημερολογιο διαιτας
 * ζυγαρια μπανιου και μεζουρα
 * ζυγαρια κουζινας και αλλα οργανα μετρησης

   διαγραμμα προοδου
 Μπορειτε να διασκεδασετε συμπληρωνοντας το διαγραμμα προοδου. Την πρωτη μερα συμπληρωνετε το ακριβες βαρος και τις διαστασεις σας για εκεινη την ημερα. Τις υπολοιπες μερες καταγραφετε μονο την απωλεια βαρους, αν υπαρχει..

  θερμιδομετρητης
 Μπορειτε να τον βρειτε ευκολα σε ενα οποιοδηποτε βιβλιοπωλειο..

  ημερολογιο διαιτας
 Δεν ειναι για τεχνικες λεπτομερειες , αλλα για να καταγραφετε πως νιωθετε. Γι αυτο αν εχετε παραφαει μια μερα, καταγραψτε στο ημερολογιο τι νομιζεται πως φταιει. Μην ξεχνατε, βεβαια, και τις καλες μερες. Το ημερολογιο σας μπορει να ειναι διασκεδαστικο, ενα βοηθηα για αυτοπειθαρχια κι ενας τροπος καταγραφης των επιτευγματων σας! Ισως το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι, οτι θα σας δειξει πως τρωτε και τα λαθη που κανετε συχνα..

  ζυγαρια μπανιου
 Βαλτε τη ζυγαρια σας σε μια λεια, σταθερη επιφανεια, οπως το πλαστικο. Η μοκετα μπορει να προκαλεσει διακυμανσεις. Ζυγιστειτε μολις ξυπνησετε το πρωι, αφου πατε στην τουαλετα και πριν φατε πρωινο ή πιειτε οτιδηποτε. Προσοχη! Θα πρεπει να ζυγιζεστε παντα με την ιδια ζυγαρια.

  ζυγαρια κουζινας
 Αν δεν εχετε, αγοραστε μια οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Ισως να βρειτε, επισης, χρησιμο ενα δοχειο - μεζουρα και μερικα κουταλια. Το να μαντευετε το βαρος των τροφιμων δεν οδηγει στο σωστο δρομο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου