Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

11 tips απο ολο τον κοσμο για γρηγορο αδυνατισμα!




       11 tips απο ολο τον κοσμο για γρηγορο αδυνατισμα!!

  ΙΑΠΩΝΙΑ
Ψαρια 3 φορες την εβδομαδα.. Η δευτερη πιο δημοφιλης υγιεινη διατροφη μετα τη μεσογειακη οφειλει τη φημη της στη χαμηλη περιεκτηκοτητα σε λιπαρα.

 ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Ενω καταναλωνουν ολες τις τροφες, δινουν ιδιαιτερη εμφαση στην καταναλωση μπανανας για τη βιταμινη Β, τα καρυδια Βραζιλιας για το σεληνιο, το ρυζι και τα φασολια για το χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη τους.

 ΑΓΓΛΙΑ
Αγαρ- αγαρ!! Τι ειναι αυτο;; Ενα φυσικο προιον, παρομοιο με τη ζελατινη, το οποιο παραγεται απο φυκια και θα το βρειτε σε κινεζικα καταστηματα με ειδη διατροφης. Η πηκτικη αυτη σκονη διπλασιαζει το αισθημα κορεσμου και ετσι περιοριζει την ορεξη.

 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Επιστροφη στα μινι ταπερ κανουν οι Αυστραλοι, καθως ερευνα εδειξε οτι με αυτον τον τροπο ειδαν διαφορα στο ρυθμο απωλειας βαρους.

 ΙΣΠΑΝΙΑ
Μπασκετ με 3 παικτριες ειναι η τελευταια λεξη στη μοδα των σπορ στη Μαδριτη. Οι Ισπανοι επινοησαν αυτη την παραλλαγη του γνωστου αθληματος, για να περιορισουν τα κρουσματα παχυσαρκιας που παρατηρουνται στις νεαρες γυναικες της χωρας.

 ΑΜΕΡΙΚΗ
Gym boxing.. Δεν υπαρχει μεγαλυτερο τρεντ στην Αμερικη απο την ηπια εκδοχη του κικ μποξινγκ! Συμφωνα με μια αμερικανικη ερευνα, το συγκεκρημενο σπορ προκαλει εξισου σημαντικη μειωση βαρους με μια διαιτα περιορισμενων θερμιδων, χωρις την απωλεια της οστικης μαζας. Επιθεση, λοιπον, στο λιπος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου