Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

TRICKS ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ



        TRICKS ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ!!

 ΜΑΤΙΑ
Ακομα και αν θελετε να αποφυγετε το χρωμα στις βλεφαριδες σας, μπορειτε να χρησιμοποιησετε μια διαφανη μασκαρα στα πανω αλλα και στα κατω βλεφαρα, για να δωσετε στο βλεμμα σας μια διακριτικη ενταση.

 ΧΕΙΛΗ
Μια καινουρια τεχνολογια επιτρεπει στα lip balm να "αναγνωριζουν" το φυσικο χρωμα των χειλιων σας (με την πρωτη εφαρμογη), να εναρμονιζονται μ αυτο και απλα να αναδεικνυουν λιγο παραπανω τη δικη σας αποχρωση! Η πιο φυσικη, ομορφη λυση για οποιαδηποτε στιγμη, χωρις εξτρα προσθηκη κραγιον ή γκλος!

 ΜΑΛΛΙΑ
Για τα μαλλια, ευτυχως, υπαρχουν λυσεις για να τους χαρισετε αμεση ανανεωση! Καποια προιοντα δρουν ανετα ακομα και σε στεγνα μαλλια και αναλογα δινουν το ζητουμενο αποτελεσμα. Αν θελετε να δωσετε λιγο ογκο, χρησιμοποιηστε ενα root lifter και επειτα διαμορφωστε με τα δαχτυλα σας. Το ιδιο αποτελεσμα ομως μπορει να σας δωσει κ ενα απλο styling spray.

 ΒΑΣΗ
 Η νεα φιλοσοφια στο μεικ απ ειναι η διαφανη καλυψη, η αισθηση αλλα και η οψη του οτι "φορατε κατι" χωρις να φαινεται οτι το φορατε. Οι εξελιγμενες συνθεσεις επιτρεπουν μια πολυ ικανοποιητικη καλυψη, αντανακλωντας το φως και εναρμονιζοντας τελεια τα μικροσωματιδια τους με την επιδερμιδα σας ωστε να χαριζουν το λεγομενο "nude" αποτελεσμα! Και φυσικα να θυμαστε παντα οτι δε θελετε απο το μεικ απ να σας δωσει νεα αποχρωση αλλα να αναδειξει τη δικη σας!!
* Μια πολυ καλη επιλογη αντι για μεικ απ (εφοσων δεν εχετε εντονα σημαδια) ειναι οι κρεμες ημερας με χρωμα, οπως ειναι οι νεες κρεμες Β.Β..

 ΜΑΚΙΓΙΑΖ
 Οσο για τα χρωματα που δε θα βαρυνουν καθολου το προσωπο σας αλλα θα συμπληρωσουν τη φυσικη σας οψη, εχετε υποψην οτι η παλετα των μπεζ αποχρωσεων ειναι απλα δημοφιλης και αυτη τη σεζον!! Ακομα και μια απλη σκια σε ανοιχτη αποχρωση κατα μηκος του πανω βλεφαρου θα "καθαρισει" την οψη των ματιων σας ευκολα και απλα! Εξισου καλες λυσεις αποτελουν και το ανοιχτο μπρονζε, το καφε μοκα και το χρωμα της αμμου!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου